Met ingang van…

Ik wist maar niet wanneer mijn tussenjaar officieel zou beginnen. Als ik al mijn examens gemaakt had? Als ik gehoord had dat ik geslaagd zou zijn? Na de diploma-uitreiking, of pas na mijn vakantie op Rhodos? Wat maakt het uit, denk je nu vast, maar voor mij was het belangrijk, omdat ik met ingang van mijn tussenjaar, mijn nieuwe blog wilde starten.

Uiteindelijk vind ik het begin van mijn tussenjaar het meest passen bij het einde van mijn middelbare schooltijd, nu ik weet dat die voorbij is en dus gooide ik afgelopen vrijdag in een opwelling mijn nieuwe blog online! Om niet met een lege blog te beginnen en vervolgens een druk dat die zo snel mogelijk gevuld zou moeten worden, heb ik de laatste weken al een paar artikelen geschreven, die wat meer achtergrond geven over mij en mijn tussenjaar.

Ik wil zo eerlijk mogelijk schrijven over al mijn tussenjaar bevindingen. Over het zoeken naar baantjes, het ontstaan en onderhouden van nieuwe en oude vriendschappen, sparen, plannen maken, reizen … Om je te vermaken, maar ook om je misschien iets mee te geven. Al is dat alleen maar dat je nóóít een tussenjaar moet nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s